معرفی ۴ صرافی ارز دیجیتال خارجی برتر برای ایرانی ها

5 ماه قبل بروز شده
زمان مطالعه: 6 دقیقه
صرافی خارجی برای ایرانی ها
در این خبر میخوانیم...

با رشد چشمگیر بازار ارزهای دیجیتال، انتخاب یک صرافی مناسب برای خرید، فروش و نگهداری ارزهای دیجیتال از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به‌خصوص برای کاربران ایرانی که به دلیل تحریم‌های بین‌المللی با محدودیت‌هایی در دسترسی به برخی صرافی‌ها مواجه هستند، یافتن یک صرافی امن و مطمئن ضروری است. الزامات سختگیرانه احراز هویت (KYC) همراه با تحریم‌های بین‌المللی دست به دست هم داده‌اند تا دسترسی ایرانی‌ها به صرافی‌های بین‌المللی را غیرممکن کنند. بسیاری از ایرانیان به سیستم‌های پرداخت جهانی مانند پی‌پال یا ویزا کارت دسترسی ندارند که روند واریز وجوه به این پلتفرم‌ها را پیچیده‌تر می‌کند. همچنین از طرف دیگر یکی از مزایای مهم صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی که در صرافی‌های داخلی خبری از آن‌ها نیست، بخش معاملات آتی یا «فیوچرز» (Futures) و همچنین «مارجین تریدینگ» (Margin Trading) است که طرفداران خاص خود را دارد.

در این مقاله با هومورو همراه باشید، تا بهترین صرافی‌های خارجی مناسب برای کاربران ایرانی را بررسی‌کنیم.

معیارهای انتخاب بهترین صرافی ارز دیجیتال

برای انتخاب بهترین صرافی، باید معیارهای زیر را در نظر گرفت:

  • امنیت: سطح امنیت پلتفرم و روش‌های محافظت از حساب کاربران
  • دسترسی برای کاربران ایرانی: امکان ثبت‌نام، معامله و برداشت بدون محدودیت
  • کارمزد معاملات: بررسی میزان کارمزد خرید، فروش و برداشت ارزها
  • پشتیبانی از ارزهای دیجیتال: تنوع کوین‌ها و توکن‌های پشتیبانی‌شده
  • روش‌های واریز و برداشت: امکان استفاده از روش‌های پرداخت مختلف از جمله پرداخت با رمزارز یا روش‌ دیگر
  • پشتیبانی مشتریان: کیفیت و سرعت پاسخگویی به مشکلات کاربران

بررسی ارتباط صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی با ایرانی‌ها

اگر به طور پیوسته در جریان اخبار بازار ارزهای دیجیتال باشید، احتمالاً موافق این موضوع هستید که در هر لحظه ممکن است خبری مبنی‌ بر هشدار مسدود‌سازی حساب کاربری ایرانیان در یک از صرافی‌های خارجی منتشر شود.

این در حالی است که تا چند سال پیش، برای استفاده از خدمات تمام صرافی‌های ارز دیجیتال، الزامی به احراز هویت (KYC) نبود؛ یعنی هر کاربری، ایرانی و غیرایرانی، می‌توانست بدون محدویت به خرید و فروش رمزارزها  و ترید در صرافی ها بپردازد.

این مسئله اگرچه به نفع کاربران بود و می‌توانستند تقریباً به صورت ناشناس تراکنش انجام دهند، اما صرافی‌ها را با خطرات جدی مانند عدم رعایت قوانین مبارزه با پول‌شویی و اقدامات مجرمانه مواجه کرده بود؛ همین امر باعث شد که نهادهای نظارتی انجام مراحل احراز هویت را در اغلب صرافی‌ها اجباری تلقی کنند. به این ترتیب، فشارهای نظارتی بر صرافی‌های بزرگ خارجی مانند  صرافی بایننس باعث شد که حساب کاربران ایرانی در این پلتفرم‌ها مسدود شود. سپس کاربران با IP این کشور اجازه استفاده از صرافی‌های خارجی را نداشته باشند.

نکته دیگری که حائز اهمیت است، مربوط به محدودیت‌های واریز و برداشت از صرافی‌های خارجی می‌شود؛ کاربران ساکن ایران و دارای اطلاعات بانکی در این کشور، نمی‌توانند حساب بانکی خود را به طور مستقیم به صرافی‌های خارجی وصل کنند. بنابراین برای هر بار استفاده لازم است که از روش‌های واسطه‌ استفاده کنند که مجبور به پرداخت کارمزد نسبتاً بیشتری خواهند شد.

معرفی انواع صرافی‌ های ارز دیجیتال خارجی

به طور کلی صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی در دو نوع متمرکز و غیرمتمرکز ارائه شده‌اند، در ادامه به بررسی اجمالی آن ها می‌پردازیم:

صرافی‌های ارز دیجیتال متمرکز (CEX)

صرافی‌های متمرکز، در قالب پلتفرم‌های آنلاین سنتی فعالیت می‌کنند که در آن‌ها معاملات ارز دیجیتال توسط یک شرکت یا سازمان مرکزی مدیریت می‌شود. این صرافی‌ها شبیه به کارگزاری‌های سهام سنتی عمل می‌کنند و کاربران برای انجام معاملات باید در آن‌ها حساب کاربری ایجاد کنند. سپس احراز هویت شوند. به همین دلیل احتمال بیشتری برای تحریم ایرانی‌ها دارند. به عنوان مثال، صرافی کوکوین یک صرافی متمرکز است که اخیراً احراز هویت را اجباری کرده و عملاً برای ایرانیان غیرقابل استفاده شده است.

صرافی خارجی متمرکز
صرافی‌های ارز دیجیتال غیرمتمرکز (DEX)

صرافی‌های غیرمتمرکز یا دکس‌ها پلتفرم‌های مبتنی بر بلاک‌چین هستند که در آن‌ها معاملات ارز دیجیتال به طور مستقیم بین کاربران انجام می‌شود. در این نوع صرافی‌ها هیچ واسطه مرکزی وجود ندارد و کاربران کنترل کامل کلیدهای خصوصی خود را حفظ می‌کنند. در این نوع از صرافی‌ها، عملاً دلیلی برای تحریم کاربران ایرانی وجود ندارد و می‌توان در آن‌ها به راحتی به معامله پرداخت. در واقع، در صرافی‌ های غیر متمرکز نیازی به ارائه اطلاعات هویتی یا احراز هویت نیست که همین امر باعث می‌شود دلیلی برای تحریم وجود نداشته باشد (زیرا کسی نمی‌تواند هویت کاربران را رهگیری کند). این قابلیت باعث می‌شود که کاربران ایرانی علاقه بیشتری به صرافی‌های غیرمتمرکز داشته باشند، زیرا دردسترس‌ترین نوع صرافی ارز دیجیتال خارجی بدون تحریم هستند.

معرفی 4 صرافی مناسب برای فعالیت ایرانی ها

در ادامه به معرفی صرافی های خارجی چه متمرکز و چه غیر متمرکز مناسب برای ایرانی ها خواهیم پرداخت:

صرافی ارز دیجیتال ال بانک (LBank)

ال بانک یک صرافی ارز دیجیتال خارجی است که در سال ۲۰۱۷ راه‌اندازی شد و تاکنون کاربران ایرانی را محروم از خدمات خود نکرده است. این صرافی در بریتانیا به ثبت رسیده‌ و گزینه‌های متنوعی از خدمات حوزه ارزهای دیجیتال را ارائه می‌دهد؛ ال بانک از انواع معاملات اسپات، آتی، مارجین، استیکینگ و خدمات لانچ پد (راه‌اندازی پروژه‌های جدید رمزارزی) نیز پشتیبانی می‌کند. از آنجایی که این صرافی نیازمند احراز هویت کاربران نیست، یک گزینه بسیار مناسب برای ایرانیان به شمار می‌رود.

صرافی کوینکس (Coinex)

مشهورترین صرافی خارجی که ایرانی‌ها در لیست تحریم‌های آن نیستند، کوینکس (coinex.com) است. این صرافی در سال ۲۰۱۷ کار خود را آغاز کرد. از نظر حجم معاملات کوینکس رتبه مطلوبی در بین صرافی‎‌های رمزارزی دارد. همچنین از انواع معاملات اسپات، فیوچرز، مارجین و… پشتیبانی می‌کند. توجه داشته باشید برای استفاده از صرافی کوینکس به VPN نیاز دارید. گزارش‌های منتشرشده از این صرافی نشان می‌دهد، بیش از ۵۰ درصد کاربران کوینکس ایرانی هستند. برای انجام معاملات در این صرافی نیازی به احراز هویت نیست. نکته حائز اهمیتی دیگری که در رابطه با کوینکس وجود دارد، این است که ایرانیان می‌توانند از نسخه فارسی کوینکس با پشتیبانی فارسی نیز استفاده کنند.

صرافی پنکیک سواپ (Pancake Swap)

صرافی پنکیک سواپ (pancakeswap.com)، یک صرافی غیرمتمرکز است. از این رو نیاز به احراز هویت و ثبت‌نام ندارد. برای استفاده از این صرافی کافی است که یک کیف پول ارز دیجیتال داشته باشید. سپس با استفاده VPN و بدون هیچ محدودیت دیگری به انجام معاملات رمزارزی خود در آن بپردازید.

صرافی ارز دیجیتال (XT)

صرافی XT یک پلتفرم بین‌المللی برای خرید، فروش و معامله ارزهای دیجیتال است. این صرافی در سال 2018 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در سیشل قرار دارد. XT از بیش از 800 جفت معاملاتی پشتیبانی می‌کند و خدماتی مانند معاملات اسپات، فیوچرز، استیکینگ، وام‌دهی و کپی تریدینگ را ارائه می‌دهد. XT بیشتر مورد استفاده کاربران آسیایی است و گزینه‌ای مناسب برای معامله‌گران حرفه‌ای و تازه‌واردان به بازار کریپتو محسوب می‌شود.

جمع بندی

با توجه به تحریم‌های بین‌المللی، انتخاب یک صرافی امن و مناسب برای کاربران ایرانی بسیار حیاتی است. صرافی‌هایی مانند کوینکس، ال بانک، پنکیک سواپ، XT گزینه‌های مناسبی برای کاربران ایرانی هستند. با رعایت نکات امنیتی، می‌توان در این صرافی‌ها بدون نگرانی فعالیت کرد. قبل از استفاده از هر صرافی، حتماً آخرین تغییرات قوانین و شرایط را بررسی کنید.

اخبار مرتبط

اخباری که شاید بپسندید…

با خیال راحت با ما ارتباط بگیرید

آخرین اخبار  منتشر شده در هومورو

۱۴ تیر ۱۴۰۴
زمان مطالعه: 9 دقیقه
۹ تیر ۱۴۰۴
زمان مطالعه: 9 دقیقه

سوالات متداول

آیا سوالی دارید؟

سوال خود را اینجا پیدا کنید یا از ما بپرسید

هومورو چیست؟

هومورو گروهی از اساتید و فارغ التحصیلان دانشگاه شهید بهشتی هستند که فرصت های معاملاتی در بازار مالی مختلف را با سود ماهیانه مناسب با شما به اشتراک می گذارند.

جهت فعالیت در بازار رمز ارزها و کسب سود مناسب از این بازار شما می بایست ابتدا آموزش های لازم را از این بازار دریافت کنید و بی محابا وارد این بازار نشوید. جهت دریافت آموزش های معتبر می توانید به بخش آموزش مراجعه نمایید.

جهت فعالیت در بازار فارکس با توجه به حجم نوسانات کم در این بازار لازم است شما از اهرم های معاملاتی بالا استفاده کنید که این موضوع ریسک سرمایه گذاری شما را افزایش می دهد. لذا برای کسب سود مناسب از این بازار شما می بایست ابتدا آموزش های لازم را از این بازار دریافت کنید و بی محابا وارد این بازار نشوید. جهت دریافت آموزش های معتبر می توانید به بخش آموزش مراجعه نمایید.

متخصصان هومورو می توانند با توجه به وضعیت مختلف بازارهای مالی و با توجه به تمایل شما در یک طیف کم ریسک تا پر ریسک پیشنهادات سرمایه گذاری خود را به شما ارایه نمایند. جهت استفاده از این خدمت به بخش خدمات مشاوره مراجعه نمایید.

آموزش های ارایه شده در حوزه بازارهای مالی به صورت کارگاهی و با همکاری دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شوند و پس از پایان هر دوره شما با شرکت در یک آزمون می توانید از این دانشگاه گواهی شرکت در کارگاه آموزشی را دریافت نمایید.

نظرات  شما برای این خبر ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دوره های آموزشی هومورو تحت نظارت و با ارائه مدرک رسمی از دانشگاه شهید بهشتی و با تدریس دکتر احمدی استادیار پژوهشکده فضای مجازی دانشگاه شهید بهشتی ارائه میشوند.